Известие

Collapse
No announcement yet.

Задни лагери на главина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Задни лагери на главина

Здравейте, току що идвам от сервиза и се оказа, че задните ми лагери и на двете главини са за смяна. Цените за мен са потресаващи искат ми по 170 лв на лагера със главината. Та въпроса ми е някой сблъсквал ли се е със този проблем и има ли някакъв шанс да се смени само лагера и ако да къде. Ще съм много благодарен, че вече направо това виене ме побърква.
    Благодаря предварително
    146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Eми в твоя случай мисля че всичко си върви комплект (лагера + самата главина). Но просто е смешно какви измамници има 170лв. . Значи цената ако нямаш ABS e 50лв. на комплекта, а ако си с ABS е 90лв. чисто нови.

9581520

Comment

че вървят комплект, ми е ясно. Намерих един майстор, който каза, че може да се направи така главината, че следващите смени да са само на лагера. Ама пак ми иска 120 лв. първия път, а за всеки следващ ми казва 10-15 лв. Принципно не искам да правя приспособления по колата си, каквото са го сложили производителите, такова мисля и аз да сложа т.е. да сменя цялата главина. Въпроса е къде ще намеря приемлива цена ...

Comment

Ай стига с т'ва преправяне!Купи си нови!Догога мислиш да я караш тая кола?Т'ва ще ти е първата и последна смяна на тези лагери

п.с Виждал съм правени шарнири на Хонда, и повярвай ми - незнам човека дето я кара, как е оцелял.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Ако си без АБС цената е 40лв,с АБС е 88лв,има вариант да презтържеш малко обикновена главина и да насадиш стария венец за АБС
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

Колега лисан, тези от 88 лв каква марка са, притеснява ме факта да не стане така, че да ги сложа и след 2 месеца пак да ги сменям....

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
              Ако си без АБС цената е 40лв,с АБС е 88лв,има вариант да презтържеш малко обикновена главина и да насадиш стария венец за АБС
              при мен стана нещо подобно нямам проблеми
              Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
              Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
              Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

В ЕМ Комплект с АВС са двата със смяната ще ти излезе около 180 лв.
                Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Главините за ABS са два вида. Едните са със зъбен пръстен, другите с магнитен.. Твоите колега предполагам са магнитните, защото ти е нова колата, а те са по-скъпи - над 100лв са. Точна цена не мога да ти кажа, аз купувах преди време и със зверска отстъпка ми струваше 80лв единия на OPTIMAL.

Edit:
                  Сега се загледах, че всъщност ти е '98-ма колата.. тогава може да е и с едните и с другите! провери преди да купуваш, че аз така връщах главина да я сменям с другата

П.С. ето ги моите главоболия тогава...
                  http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=13729
                  и накрая дето съм писал, че съм взел Birth - това беше със зъбния пръстен... после я смених за OPTIMAL магнитна.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                  EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

М дааа.. интересна работа..
                    на мен на едното място ми казват 170, тук във форума 90 и 88. А, при едни приятели ми предлагат SKF за по 130 лв парчето. Ама във крайна сметка аз със кой вид съм незнам, само ми казаха,ч е съм със по-скъпия, ако някой може да провери ще си кажа вин-а.
                    Предварително ви благодаря за отговорите.

Comment

И аз съм чувал за 150-ина лв за най-скъпите, с каквито се оказва, че съм и аз
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Поръчах си вече SKF за по 120 лв със отстъпка, казаха че уж били хубави ама ще видим докъде ...

Comment

колега по добре да са нови комплект щото аз щях да направя белята с нова главина без абс и преместихме гривната на абс но фанахме само главината и познаи какво счупи се на един завои след 60км пробег добре че карах бавно
                          AR 146ti-на части,AR 156 1.8 TS ex,BMW e30 for fun,AR 146 jtd-ex,Manta-project,AR 155 на части,AR 145 на части,AR 147 Ducati Corse

Comment

Working...
                          X